Verhuizingen

Verhuisbedrijf Den HaagUw verhuizing begint door contact met ons op te nemen.
Dat kan telefonisch (06 – 42 25 69 62) of per e-mail (info@vanderpot.nl).

Vervolgens maakt u met één van onze medewerkers een afspraak voor het uitbrengen van een offerte. In de meeste gevallen komt er dan iemand bij u langs om uw wensen te bespreken.

Enkele vragen die daarbij een rol spelen, zijn:
– de gewenste verhuisdatum;
– de totale omvang van de te verhuizen inboedel (het aantal m3);
– de afstand tussen de huidige naar de nieuwe locatie;
– eventuele aanvullende wensen (zie onder).

Uiteindelijk brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

Als u besluit hierop in te gaan, wordt met u een afspraak gemaakt over het moment waarop wij de verhuisdozen bij u langs kunnen brengen.
Verder ontvangt u enkele dagen voor de afgesproken verhuisdag bericht over het tijdstip waarop u ons kunt verwachten.

Aanvullende wensen
Het kan natuurlijk zijn dat u besluit om niet zelf in te pakken, maar ook dat aan ons over te laten. Dat gebeurt meestal op de dag voorafgaand aan de verhuizing. In dat geval wordt met u de afspraak gemaakt wanneer u één of meer medewerkers kunt verwachten.

Het is ook van belang om te weten welke meubels er eventueel gedemonteerd moeten worden. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat deze op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet zullen worden.

Ten behoeve van de verhuizing krijgt u de beschikking over voldoende stevige verhuisdozen en boekendozen. Deze kunnen worden gevuld met uw ‘huisraad’, zoals boeken, linnengoed, glaswerk, etcetera.
Voor (hang)kleding zijn speciale garderobedozen beschikbaar die op de dag van de verhuizing worden meegebracht en gevuld.

Voor u minder van belang, maar toch goed om te weten is dat bekeken wordt of er eventueel gebruik kan worden gemaakt van onze verhuisliften. Hoewel wij het ouderwetse ‘loopwerk’ niet schuwen, zult u begrijpen dat het gebruik van een verhuislift in bepaalde gevallen onmisbaar is.

© Copyright 2014 N.J. van der Pot & Zonen - Grijspaardt web- en multimedia design.